2014 m. balandžio 17 d., ketvirtadienis

Game of Thrones drinking game - robotas tiek sveikatos neturi

Yra toks baisiai geras ir, net galima sakyti, kultinis serialas Game of Thrones. Taip gerai parodo žmogiškąjį gyvenimą, kad žmonėmis besidomintis robotas su malonumu žiūri. Kaip ir milijonai žmonių. Ir kaip visokie juokų mėgėjai. Tai vieną tokį juokų mėgėjų pasiūlytą žaidimą internetuose rado ir Robotų Princesė.
Jo esmė labai paprasta, viename stulpelyje surašytos frazės arba scenos, kurios dažnai kartojasi serijose, kitame stulpelyje truputį labiau auč scenos, kurios irgi yra dažnos. Auč, nes reikia išgerti visą stilkiuką.

Ir štai, RP pasikvietė savo žmones kartu pažiūrėti naują seriją, pasiėmė 0,5 ml brendžio butelaitį, pasidarė vakarienę ir sėdo žiūrėti serijos. Pirmas šotas buvo išgertas jau po trijų minučių. Dar po 5 gurkšnis, dar po dviejų, gurkšnis. Čia taip maždaug, kad suprastumėte tempą. Maždaug praėjus trečdaliaui, na, gal trupučiui daugiau serijos, nusprendėme, kad gal gerkim visais atvejais gukšnį, nebe šotą, nes jau svaigsta galva ir šiaip, gali nebelikti brendžio.

Nuotraukoje sustabdyta akimirka, kur RP pozuoja prie pusiau nugerto butelio, o iš ekrano žiūri triakis varnas.

Paskutinėje serijoje šiaip jau sąlyginai mažai veiksmo, nes vieno iš veikėjų vestuvės. Nors, kai pagalvoji, o koks skirtumas, nes žaidime taip taikliai išrinkti besikartojantys epizodai, kad dviems žmonėms nenusukinėjant gurkšnių reikia pusės litro gėrimo, labai stiprių alkoholdehidrogenazių* ir šalia vandens, kad neišsivystytų dehidratacija nuo staigaus didelio alkoholio kiekio suvartojimo.

Išvada - killer game. Vieną kartą pabandyti smagu, antrą kartą trūktų sveikatos.

____
* Fermentas, skaidantis alkoholius. Daugiausia yra kepenyse.

2 komentarai:

  1. O aš maniau, kad robotams labiau patinka Battlestar Galactica. Klydau?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super geras žaidimas, reikės išbandyt, tik gal su kuo silpnesniu..o tai ir iki serijos galo galima /nedatraukt/.

    AtsakytiPanaikinti